Cinci răniţi în stare gravă după explozie

Cinci răniţi în stare gravă după explozie

Doi dintre răniţii din explozia de la Popeşti Leordeni vor fi transferaţi la o clinică din Germania. Dar nu imediat. Potrivit lui Raed Arafat, cel mai probabil transferul va avea loc mâine. Pentru ceilalţi trei oameni răniţi grav, internaţi la Spitalul Floreasca, încă nu a fost decisă mutarea în străinătate.Unul dintre aceştia, care suferise arsuri pe 90% din corp s-a stins astăzi.

În total, 11 oameni au fost răniţi în deflagraţia din Popeşti Leordeni. Dacă unii dintre ei au scăpat cu răni uşoare, alţii se luptă acum ca să trăiască.

Doi dintre răniţi au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 42 de ani, iar cel din urmă de 54. Acesta din urmă are arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 70% din corp. Medicii au hotârât că starea lor permite transferul în strainătate. Ceilalţi trei oameni răniţi grav au fost duşi după explozie la Spitalul Floreasca, unitate medicală unde există şase paturi pentru pacienţii cu arsuri.

La începutul lunii, la Spitalul Floreasca au ajuns şi cei doi bărbaţi răniţi în urma exploziei de la Petromidia. Atunci,
premierul Florin Cîţu spunea pe Facebook că transferul în străinătate s-a decis în urma intervenţiei sale.
Incendiul de acum a avut loc la o hală de reciclare din Popeşti Leordeni.

O anchetă va stabili exact care a fost cauza exploziei. La hala de reciclare au ajuns şi criminalişti. În urma investigaţii, reprezentaţii autorităţilor vor decide dacă în acest caz se impune sau nu deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt