Cine este şoferul ucigaş de la Popeşti-Leordeni

Cine este şoferul ucigaş de la Popeşti-Leordeni
foto: captură video

Şoferul beat şi drogat care a omorât o femeie în Popeşti Leordeni este fost şef la Crima Organizată. Culmea, ar fi lucrat chiar în fruntea serviciului anti-drog. Ar fi fost înlăturat din funcţie chiar din cauza consumului de alcool, spun foştii săi colegi. Ani în şir a lucrat, apoi, la institutul pentru ordine publică, unde primea bonus pentru muncă excepţională, deşi problemele cu alcoolul nu ar fi dispărut. 

Potrivit unor surse, bărbatul este colonel în rezervă, după ce, până în 2005, a fost comisar-şef la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate. În acest timp, a ocupat cea mai înaltă funcţie la formaţiunea anti-drog.

A fost, timp de 10 ani, profesor la Institutul de Studii pentru Ordine Publică, până în 2015, când a ieşit la pensie, la 51 de ani. Acum primeşte pensie specială, plus un bonus de muncă excepţională pentru activitatea profesională.

După ieşirea la pensie a fost chiar decorat de preşedintele Iohannis, cu „Meritul Sanitar” în grad de cavaler. Înainte de postul de la crimă Organizată, Păun a fost aghiotantul ministrului de Interne Gavril Dejeu, între 1996 şi 1999. Bărbatul a ucis sâmbătă o femeie chiar de ziua ei, în Popeşti-Leordeni, după ce s-a urcat beat şi drogat la volan.

Noi imagini surprinse chiar după accident arată cum bărbatul ar fi vrut, într-adevăr, să plece de la faţa locului, însă a fost oprit de martori. Poliţiştii vorbesc chiar de un fenomen în rândul breslei. Din cauza experienţelor traumatizante, mulţi colegi de-ai lor apelează la substanţe interzise.

Beat şi drogat s-a urcat la volan şi un poliţist din Dolj, care a lovit o femeie de 33 de ani care traversa strada. Victima a fost rănită grav şi a ajuns la spital. Şoferul, un poliţist de 21 de ani care lucrează la Constanţa, a încercat să scape, cerându-i unei prietene să pretindă că ea conducea maşina. Tânărul avea o alcoolemie de 0,56 şi a fost depistat cu două substanţe psihoactive. În maşină cu el mai erau doi pasageri, elevi la şcoala de poliţie din Câmpina.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt