CINEMARATON TV, prezentă la ,,Serile Filmului Românesc"

CINEMARATON TV, prezentă la ,,Serile Filmului Românesc"

Până pe 13 august, Iaşiul devine Capitala Filmului Românesc. Timp de cinci zile, cinefilii vor avea parte de un maraton de filme şi întâlniri cu actorii preferaţi, la festivalul Serile Filmului Românesc. Surprizele pentru public se vot ţine lanţ. Televiziunea filmului românesc, parte a grupului Clever Media, Cinemaraton TV va fi prezentă si în acest an la festival cu un eveniment special. La un secol de la naşterea lui Liviu Ciulei, în memoria marelui regizor va avea loc şi o proiecţie specială a peliculei Pădurea Spânzuraţilor. 

Festivalul Serile Filmului Românesc a ajuns la ediţia cu numărul 14, iar organizatorii promit momente memorabile cu pelicule în premieră, regizori şi actori de seamă. Ediţia din acest an este dedicată actriţei Tora Vasilescu.

Festivalul îşi va deschide porţile în această seară. De la ora 19.30 în Piaţa Unirii din Iaşi. Pe scenă va urca îndrăgita artistă Corina Chiriac. Va fi o ediţie cu foarte multe surprize pentru public. 
În cadrul festivalului va fi şi Gala CineMemoriam, organizată de Televiziunea filmului românesc - Cinemaraton, cu momente speciale în amintirea regizorului Lucian Pintilie şi actriţei Tamara Buciuceanu Botez.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt