Ciolacu nu va negocia cu Piedone o eventuală retragere: Locul domnului Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5

Ciolacu nu va negocia cu Piedone o eventuală retragere: Locul domnului Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă urmează negocieri cu primarul Cristian Popescu Piedone pentru retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei.

"O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten al meu, prieten al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că, în viaţă, trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la Sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti.

Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei, Gabriela Firea, confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi, împreună, vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim", a declarat Marcel Ciolacu, prezent la conferinţa de presă de la sectorul 2.

Premierul a mai declarat că nu are intenţia să poarte vreo negociere cu Piedone.

”Nu am cerut acest lucru (negocieri cu Cristtian Popescu Piedone - n.r.) şi nici nu îmi permit să o fac. Eu am transmis un mesaj, împreună cu doamna Gabriela Firea şi împreună cu toţi colegii mei, primari de sector sau candidaţi pentru primăriile de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureşteni şi mai puţin important pentru noi, ca oameni politici sau persoane fizice. Şi cred că în această echipă este locul şi domnului Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru Bucureşti. Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”, a declarat Ciolacu.

 

Afla mai multe despreciolacupiedonealegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt