Circulaţie afectată pe mai multe sectoare de drum. Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă, la Afumaţi şi Vama Siret

Circulaţie afectată pe mai multe sectoare de drum. Protestele transportatorilor şi fermierilor continuă, la Afumaţi şi Vama Siret

Centrul Infotrafic anunţă, miercuri dimineaţă, că traficul este restricţionat în două judeţe, urmare a protestului transportatorilor şi fermierilor. În continuare sunt maşini şi utilaje parcate pe DN 2, în judeţul Ilfov, la Afumaţi, dar şi la Vama Siret.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (06:45), nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier. În ceea ce priveşte situaţia protestelor transportatorilor/fermierilor, traficul rutier este restricţionat în 2 judeţe”, transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, este restricţionat traficul pe DN 2, la Afumaţi, judeţul Ilfov, unde banda 1 a sensului de mers către Capitală este ocupată de autovehiculele parcate, circulaţia desfăşurându-se pe banda nr. 2.

De asemenea, sunt probleme tot pe DN 2, în Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt