Cîrstoiu: Bucureştiul, oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul. Un copac prăbuşit a lăsat fără Internet cartierul Drumul Taberei

Cîrstoiu: Bucureştiul, oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul. Un copac prăbuşit a lăsat fără Internet cartierul Drumul Taberei

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei îl acuză pe actualul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan, de lentoare şi lipsă de eficienţă pentru că "nu a autorizat toaletarea arborilor" şi a manifestat "dezinteres total" faţă de reabilitarea clădirilor degradate. El susţine că pentru siguranţa bucureştenilor este nevoie de măsuri punctuale şi de implicare. Marţi, din cauza vântului puternic, un copac a căzut peste cabluri, astfel cartierul Drumul Taberei a rămas fără internet şi televiziune.

"Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Şi asta din cauza lentorii şi lipsei de eficienţă a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscaţi. Dar şi a dezinteresului total faţă de reabilitarea clădirilor degradate. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan! De aceea este nevoie de implicare, de lucru în echipă şi de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranţa bucureştenilor", a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi, pe Facebook.

Vântul puternic de marţi a afectat mai multe judeţe, printre care Bucureştiul. Pompierii au intervenit marţi, până la ora 15, în 186 de cazuri în Capitală şi în Ilfov pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie care ar fi putut să cadă. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt pe şosea şi pe maşini. O mare parte din cartierul bucureştean Drumul Taberei a rămas fără servicii de internet şi televiziune din cauza unui copac căzut peste cabluri.

(Elena Andrei)


 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt