Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ea şi-a depus azi candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată. Ea şi-a depus azi candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Armand s-a desemnat manager al unui proiect şi a semnat patru dispoziţii prin care şi-a însuşit 18.720 lei, scrie News.ro.

”În urmă cu câteva ore mi-am anunţat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 şi mi-am depus la Biroul Electoral candidatura. I-am transmis lui Ciolacu că Alianţa Dreapta Unită o să-l trimită înapoi la covrigăria lui. La 2 ore după, am aflat de la televizor că am fost trimisă în judecată pentru că am implementat un program anticorupţie în administraţia locală”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1 din partea alianţei Dreapta Unită.

”Vom scrie din nou istorie în Sectorul 1 şi în România, la fel cum am făcut-o în 2016 şi 2020. Am schimbat în profunzime modul de gestionare a banului public. Vom avea majoritatea în Consiliul Local”, a afirmat edilul, la depunerea candidaturii.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt