CMN: Solicităm CNA suspendarea emisiei Realitatea Plus

CMN: Solicităm CNA suspendarea emisiei Realitatea Plus

Clever Media Network (CMN), proprietarul posturilor TV Prima, solicită Consiliului National al Audiovizualului retragerea licenţei şi suspendarea emisiei postului Realitatea Plus pentru acuzaţiile fără dovezi făcute în emisiunea Culisele statului paralel din 22 noiembrie.

În timpul acestei emisiuni, fără a cere un punct de vedere, fără a verifica acuzaţiile şi fără a prezenta vreo dovadă, realizatoarea şi invitaţii din platou au adus grave acuzaţii, cu prejudicii de imagine, firmei şi acţionarilor Clever Media Network. 
,,Faptul că tranzacţia legală, încheiată între două entităţi private, OTE si Quantum Projects Group, parte din grupul Clever, ajunge să fie obiectul unor acuzaţii halucinante, nereale şi fără vreo bază reală reprezintă un lucru extrem de grav pentru mediul de business din România, pentru cei care încearcă să-şi desfăşoare onest activitatea în această ţară şi pentru presa românească", se arata in pozitia Clever Media Network.
,,CMN susţine libertatea presei, a jurnaliştilor şi orice formă de organizare care susţine dezvoltarea presei din România. CMN nu poate susţine însă grupurile care sunt construite pentru şantaj, calomnie şi care aleg să nu respecte un minim de deontologie profesională. Este de neconceput ca societatea românească şi statul român să tolereze astfel de construcţii media care nu-şi plătesc taxele, intră în faliment, îşi însuşesc fraudulos mărci deţinute de alte entităţi şi al căror scop final este denigrarea şi şantajul", se mai arată în poziţia CNM.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt