Compania de Transport Public Arad: Şi vatmanul, şi femeia au fost de vină

Compania de Transport Public Arad: Şi vatmanul, şi femeia au fost de vină

..Femeia accidentată mortal de tramvai la Arad are şi ea partea ei de vină pentru că a vrut să coboare pe la ultima uşă a tramvaiului, acolo unde vatmanul nu poate vedea". Asta spun reprezentanţii companiei de transportu public din Arad. Între timp, fetiţa cu handicap rămasă fără mamă a fost preluată de fratele ei şi este monitorizată de autorităţi. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Au apărut imagini noi în cazul tragediei de la Arad. Pe filmările surprinse pe camerele de supraveghere din tramvai se vede cum femeia care a ajuns sub şinele trenului s-a pregătit să coboare cu o staţie înainte. O altă femeie se oferă să o ajute cu căruciorul, însă nu mai apucă. La câteva clipe după ce tramvaiul se pune în mişcare, oamenii realizează ce s-a întâmplat, iar unii strigă către vatman. Când acesta a oprit, a fost prea târziu.

Cei de la compania de transport spun că nu doar vatmanul a fost vinovat. ,,Părerea noastră e că ar fi ambele părţi, o culpă comună", a declarat Cătălin Baltă, director tehnic Compania de Transport Public Arad. Motivul ar fi că femeia a coborât pe ultima uşă a tramvaiului, unde vatmanii au vizibilitate redusă.

Procurorii au cerut expertizarea tramvaiului implicat în accident. Vatmanul, un bărbat de 31 de ani, are permisul suspendat şi a cerut să intre în concediu medical. Fetiţa de 12 ani a femeii ucise de tramvai  este acum în grija familiei.

Vatmanul are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt