Compania Sameday, parte din grupul eMAG, vrea să preia o firmă de curierat din Ungaria

Compania Sameday, parte din grupul eMAG, vrea să preia o firmă de curierat din Ungaria

Compania de curierat Sameday Group, parte din grupul eMAG, anunţă că intenţionează să preia compania de curierat Sprinter din Ungaria pentru a consolida reţeaua de puncte de livrare out of home, anunţă Profit.ro.

Compania ungară are peste 450 de puncte de livrare, ceea ce ar majora infrastructura Sameday out of home din Ungaria cu peste 60%

Astfel, la finalul lunii iunie, după finalizarea tranzacţiei, magazinele online care expediază cross border vor putea accesa o reţea extinsă de peste 6.000 de lockere easybox şi puncte de livrare în România, Ungaria şi Bulgaria. Tranzacţia include şi capacitatea de livrare home delivery.

Tranzacţia se află în analiza Consililului Concurenţei.

Sprinter este o companie tradiţională de curierat expres din Ungaria, cu o istorie de 17 ani pe piaţă, care deserveşte un număr important de magazine online şi care va livra şi către România. Compania are o reţea de puncte fixe de ridicare şi colectare a coletelor, Pick Pack Pont, şi Sprinter şi realizează livrări transfrontaliere către România şi alte ţări.

Sameday transmite că, până la finalul anului 2024, reţeaua out of home din Ungaria va ajunge la aproape 2.200 de lockere easybox şi puncte de livrare, cu acoperire în toate marile oraşe şi regiuni din Ungaria şi care vor fi activate în perioada următoare pentru magazinele online care expediază crossborder.

„Achiziţionarea companiei aduce împreună decenii de cunoştinţe solide despre piaţa locală şi cultura de servicii Sprinter, cu SAMEDAY, o companie dinamică şi în creştere constantă, dotată cu tehnologie de vârf pe piaţa regională a serviciilor de livrare şi de curierat. Astfel SAMEDAY creează o nouă opţiune competitivă pentru afacerile online, atât maghiare, cât şi româneşti, dar şi multinaţionale”, transmit reprezentanţii Sameday.

Afla mai multe despresamedaycurieratungaria
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt