Copii bătuţi la şcoală de un coleg, părinţi revoltaţi

Copii bătuţi la şcoală de un coleg, părinţi revoltaţi

Elevii unei clase pregătitore din Braşov au început noua etapă a vieţii lor cu stângul. Vin acasă bătuţi. Un coleg de doar 7 ani ar fi agresorul care rând pe rând îşi loveşte colegii. Părinţii sunt disperaţi şi în loc să aibă discuţii despre bastonaşe sau litere scrise timid, îşi împărtăşesc poze cu vânătăile cu care cei mici se întorc de la şcoală.

Învăţătoarea s-a transformat într-un adevărat poliţist ca să poată media conflictele, iar când au cerut explicaţii la director, părinţii au primit un răspuns frapant: vor primi o reacţie abia în 30 de zile.  

Coşmarul parintilor care au copiii în clasa zero la Şcoala Gimnazială Numarul 11 din Brasov a inceput la doar cateva zile dupa ce a sunat prima data clopotelul. In clasa pregatitoare sunt peste 20 de elevi, iar parintii s-au trezit rând pe rand ca cei mici vin acasa cu vanatai.

Toţi părintii arata cu degetul spre mama baietelului de 7 ani care seamana teroare printre micuti. Femeia se apara si spune ca nu isi recunoaste copilul pentru ca acasa are un alt comportament.

Mai mulţi părinţi au creat un grup de whats app pentru a discuta despre abuzurile la care le sunt supuşi copiii la şcoală. Tot acolo au trimis şi fotografii cu semnele de pe corpurile micuţilor şi s-au dus şi la director. Doar ca raspunsul ar fi  fost de-a dreptul halucinat. Directoarea se apara si spune ca ar fi discutat cu parintii despre aceasta sesizare.
 
Scandalul a ajuns atât în atenţia Inspectoratului Şcolar, cât şi a Poliţiei. Din cauza agresiunilor suportate în cele două saptămani, copiii nu au mai vrut sa mearga la scoala, iar părinţii cer acum ca organele abilitate să ia masuri. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt