Copii ucişi pe străzi, mii de răniţi, spitale pline

Copii ucişi pe străzi, mii de răniţi, spitale pline

La cel mai mare spital din Israel medicii au îngrijit până acum peste 100 de oameni răniţi în atacurile recente. Eugenia Foarfecă a obţinut un interviu exclusiv cu directorul centrului medical, care a explicat situaţia de acolo. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 
Răniţii vin fără încetare la spitalul unde medicii primesc de altfel cele mai complicate cazuri. Acolo sunt angajaţi peste 10.000 de medici şi asistenţi şi toţi au venit de acasă pentru a ajuta la gestionarea victimelor. Medicii de aici spun că, cel puţin deocamdată au destule medicamente şi materiale sanitare şi sânge pentru operaţiile necesare.
De departe, cel mai greu este pentru ei în clipele în care primesc în îngrijire copii răniţi, cu şanse mici de supravieţuire, sau copii ucişi la întâmplare, pe străzi, de teroriştii Hamas. 
Profesorul Arnon Afek este directorul celui mai mare centru medical din Israel.  A spus cu emoţie care este situaţia acum în spital, acolo unde ajung cele mai complicate cazuri. Elicopterele vin aici constant iar salvatorii preiau răniţii pe targă pentru a-i duce să fie îngrijiţi în spital. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt