Copiii căzuţi în Bistriţa au murit

Copiii căzuţi în Bistriţa au murit

Cei doi copii, frate şi soră, care au căzut în apele îngheţate ale râului Bistriţa au murit. Ore întregi s-au luptat medicii să îi salveze. Fata, care a fost scoasă chiar de localnici, ar mai fi avut o şansă, spun medicii, dacă oamenii ar fi început manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanţelor.

Întreaga localitate Borca este în doliu, după ce băiatul de şapte ani şi sora lui mai mare cu un an, şi-au pierdut viaţa după ce au căzut în râul Bistriţa. Copiii se jucau pe gheaţă, alături de alţi doi prieteni.

Un localnic a fost cel care a sărit în apă după cei doi. A reuşit să aducă la mal trupul fetiţei. Băiatul a fost scos de sub apele âîngheţate de pompierii chemaţi în ajutor.

Timp de 12 ore au luptat medicii să salveze viaţa copiilor. Inimile lor au cedat însă spre miezul nopţii. Medicii spun că fata ar fi avut o şansă să supravieţuiască.

Întreaga comunitate este acum alături de părinţii îndureraţi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

La un pas de moarte au fost şi mai mulţi copii din Hunedoara Un bărbat a legat de microbuzul pe care l conducea şase sănii, pline ochi cu tineri de toate vârstele. Cursa s-a desfăşurat pe un drum denivelat şi acoperit cu zăpadă. Filmarea a fost făcuta dintr-o maşină care rula în spatele microbuzului şi a ajuns virală pe o reţea de socializare. Aşa au aflat şi poliţiştii care l-au identificat pe şofer şi l-au amendat. Cu 800 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt