Copil călcat de tren

Copil călcat de tren

Sfârşit tragic pentru un adolescent din comuna constănţeană Valu lui Traian. Băiatul a fost spulberat de un tren de călători. Poliţiştii spun că adolescentul a traversat liniile de tren fără să se asigure, într-o zonă neamenajată pentru pietoni

Tragedia a avu loc putin dupa ora 19,cand afară era intuneric. Copilul ar fi incercat sa treaca peste sinele de cale ferata printr o zona slab luminata si neamenajata, desi la cateva sute de metri distanta se afla o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata corespunzator. A fost lovit in plin de un tren de persoane care circula pe ruta Constanta- Bucuresti. Baiatul nu a avut nicio sansa, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

La fata locului au ajuns şi politistii de la transporturi, care în scurt timp au reusit sa identifice si victima. Este vorba despre un copil de 14 ani din localitatea Valu lui Traian iar in momentul impactului acesta se indrepta spre casa.

Dupa impact, mecanicul de locomotiva a oprit trenul, iar politistii l-au testat pentru stabilirea alcolemiei. Rezultatul a fos zero.

Afla mai multe desprecalcat de trencopiltop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt