Crimă urmată de sinucidere

Crimă urmată de sinucidere

Un bărbat de 52 de ani din Constanta este suspectat că şi-a omorât iubita, o femeie de 51 de ani, şi apoi s-a sinucis. Şocant este că trupurile celor doi au fost descoperite de fiul femeii.Tânărul de 20 de ani este în acest moment principalul martor în ancheta poliţiştilor.

Cel care a descoperit trupurile celor doi este chiar fiul femeii. El a anuntat la 112 grozavia, la scurt timp dupa ce-a ajuns acasa, de la serviciu. In scurt timp, curtea în care s-au produs ororile a fost împânzită de criminalişti. Scenele sunt greu de descris în cuvinte.

Criminalistii au intrat in casa impreuna cu copilul femeii decedate. I-au gasit pe cei doi concubini, pe canapeaua din bucatarie, unul langa altul, fara viata.

Cei doi aveau o viata cat de poate de normala. Părea că se înţeleg şi se iubesc. Insa politistii de la Judiciar au aflat ca barbatul era gelos din cale-afara si o suspecta pe iubita lui ca-l insheală. Probabil ca aseara scandalul a degenerat si de la vorbe grele pana la crima n-a fost decat un pas. Vecinii de pe strada s-au ingrozit.

Pentru copil durerea este fără margini. Urmeaza ca ancheta sa fie definitivata de parchetul Tribunalului Constanta.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt