Criminalii afaceristului din Sibiu au fost identificaţi

Criminalii afaceristului din Sibiu au fost identificaţi

Cei trei criminali care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri din Sibiu au fost identificaţi. Sunt din judeţul Dolj, dar ar fi părăsit ţara după ce au comis fapta. Poliţiştii au făcut percheziţii acasă la bărbatul care a fost reţinut şi apoi a fost arestat preventiv. Este acuzat de favorizarea infractorului, pentru că l-ar fi ajutat pe unul dintre criminali să părăsească ţara. Vă avertizez, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Suspectul reţinut de poliţişti la Timişoara a fost adus aseară înapoi la apartamentul unde locuia, din Dumbrăviţa, după ce a fost audiat toată ziua la Sibiu. Anchetatorii au adunat probe din locuinţă. Bărbatul i-ar fi cazat pe doi dintre criminali înainte ca aceştia să comită fapta. 

Bărbatul a fost dus înapoi la Sibiu. Potrivit unor surse din anchetă, el i-ar fi ajutat pe poliţişti să îi identifice pe cei trei agresori. La audieri, le-a spus că ar fi fost rugat să vândă ceasurile furate din imobilul afaceristului Adrian Kreiner. De asemenea, în schimbul unei pedepse mai blânde, bărbatul le-a povestit anchetatorilor cum s-a petrecut atacul. Se pare că el i-ar fi ajutat pe agresori să ajungă la Sibiu. 

Criminalii sunt toţi din judeţul Dolj şi, spun anchetatorii, ar fi părăsit ţara. Cu o zi înainte de atac au fost filmaţi de o cameră de supraveghere, într-un mall din Sibiu. Unul dintre cei care apar pe imagini este chiar cel care i-a găzduit şi a fost reţinut de poliţişti. De asemenea, se vede şi o femeie.

Proprietarul apartamentului în care locuia băbatul reţinut este surprins de ce s-a întâmplat. Spune că nu i s-a părut nimic suspect la chiriaşul său.  

Individul reţinut a avut şi el probleme cu legea peste ocean, acolo unde a fost condamnat pentru falsificare de carduri. De altfel, şi criminalii ar fi specializaţi în furturi din magazine. În urma probelor ADN prelevate din casa afaceristului mort, poliţiştii au aflat că unul dintre ei ar fi în Belgia, acolo unde este acuzat de alte fapte, dar nu a fost pedepsit până acum.
Cei trei bărbaţi au stat ascunşi mai multe zile într-o casă părăsită, vizavi de vila afaceristului Adrian Kreiner. Ei au studiat obiceiurile familiei, iar în noaptea de 5 spre 6 noiembrie au pătruns în locuinţă prin garaj. 
Omul de afaceri a murit la spital după ce a fost atacat, bătut şi jefuit chiar în casa lui, sub ochii fiicei de 23 de ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt