Criminalul din Timişoara, dus cu mascaţii la Tribunal

Criminalul din Timişoara, dus cu mascaţii la Tribunal

Bărbatul acuzat de uciderea celor doi bătrani din Timişoara la începutul acestei săptămâni a fost dus în această după-amiază în faţa judecatorilor cu propunerea de arestare preventivă. În timpul audierii individul a recunoscut că i-a ucis pe cei doi, dar spune că nu intenţiona asta, ci doar să îi jefuiască şi să îi sperie. Acum e acuzat de omor calificat.Vă avertizăm căurmează informaţii şi imagini care va pot afecta emoţional!

Dupa o noapte in arestul politiei timis, bărbatul de 38 de ani  le-a spus politistilor ca era drogat cand a intrat in casa celor doi soti. Stia că victimele au bani in casă pentru că batrana era administratora blocului şi jaful a degenerat. Medicii legisti spun ca batranii au fost ucisi cu multa cruzime. Politistii spun ca cel mai probabil, cand le-a sunat celor doi soti la usa, femeia i-a deschis linistita, convinsa ca tanarul voia sa-si plateasca restanţa la intretinere. 

Rudele batranilor ucisi spun ca asteapta sa li se faca dreptate si isi doresc ca barbatul sa stea cat mai mult in spatele gratiilor. Individul a fost prins pe strada. Ştia că este căutat şi voia să se ascundă într-o clădire parasita din zona.  Anchetatorii cred ca acesta a vrut sa ii jefuiasca pe batrani pentru a-si procura droguri. El era cunoscut in randul consumatorilor de stupefiante din oras. Politistii timisoreni spun ca o crima de o asemenea cruzime este un caz izolat.

Politistii mai trebuie sa stabileasca acum unde s-a ascuns barbatul timp de 48 de ore si ce a facut cu cei 12.000 de lei luati din casa victimelor sale.

 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt