Cruzime fără margini

Cruzime fără margini

Un caz înfiorător scoate încă o dată la iveală cruzimea fără margini de care pot da dovadă unii dintre oameni faţă de animale. Sandy, un câine în vârstă de doi ani a fost găsit abandonat, în şoc septic, pe un câmp, cu labele tăiate! L-au găsit voluntarii unei asociaţii şi au luptat pentru viaţa animalului mai bine de o lună, astfel încât eutanasierea a ieşit din discuţie. Câinele are însă acum nevoie de proteze. Cel care a mutilat animalul este căutat de poliţie. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Sandu sau Sandy, cum ii spun voluntarii de la asociatia Help Labus, este un catel care, timp de o luna si jumatate, a trecut prin chinuri cumplite. A fost gasit pe un camp, în şoc septic, in zona localitatatii galatene Smardan, cu toate cele patru labe taiate.

Medicul care i-a salvat viata lui Sandy spune ca lupta pentru supravietuire a fost grea. Nimeni, nici cei de la asociatie, nici medicul veterinar si nici politia nu cred in varianta ca Sandy a suferit un accident de masina.

Daca va fi prins, cel care a mutilat catelul risca sa stea dupa gratii intre 1 si 5 ani sau sa plateasca o amenda penala. Un procuror al parchetului de pe langa Judecatoria Galati coordoneaza cercetarile in acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt