CURSA IUBIRII, sâmbătă şi duminică, de la 22:00, la Prima TV

CURSA IUBIRII, sâmbătă şi duminică, de la 22:00, la Prima TV

Fericire, entuziasm, lacrimi şi tensiune! Aşa a început cea mai aşteptată emisiune a toamnei la Prima TV. Cursa Iubirii a ţinut telespectatorii lipiţi de micul ecran. Emisiunea va putea fi văzută în fiecare sâmbăţă de la ora 20:00 şi duminică de la ora 22:00.

Au fost multe de momente tensionate chiar din primul episod al emisiunii Cursa Iubirii. Probele le-au dat multe bătăi de cap celor 12 cupluri. Cel  mai greu moment pentru unii a fost când au aflat că trebuie să-şi petreacă noaptea în cort.

Eduard  nu a mai rezistat şi a avut o criză de nervi. Certăreţii zilei au fost Ion şi Raluca. El a fost chiar la un pas să renunţe la competiţie, nemulţumit de partenera sa. Însă, cum tot răul e spre bine, concurenţii au avut parte şi de momente de relaxare.  

Cursa Iubirii este abia la început, iar cuplurile luptă în fiecare episod pentru relaţia lor, consiliaţi de psihologul Livia Popescu. Cove este cel care îi va însoţi la orice pas în drumul lor către Marele Premiu al emisiunii. 15.000 de euro vor fi câştigaţi doar de  cuplul cel mai sudat.

Dacă aţi pierdut emisiunea Cursa Iubirii de sâmbătă seara o veţi putea vedea în reluare, după Schimb de Mame. Şi nu uitaţi! De săptămâna viitoare veţi primi porţie dublă. Cursa Iubirii va putea fi văzută în fiecare sâmbătă de la ora 20.00. Iar în fiecare duminică, începând cu ora 22:00, un cuplu îşi va lua adio de la marele premiu şi va părăsi competiţia.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt