„Cursa Iubirii” se vede din toamnă la Prima TV

„Cursa Iubirii” se vede din toamnă la Prima TV

Sâmbătă 22 iulie s-a desfăşurat castingul pentru marea aventură care poartă numele "Cursa Iubirii". Zeci de cupluri s-au înscris şi fiecare îşi doreşte un singur lucru: să îşi facă cunoscută povestea de dragoste şi să îşi rezolve probelemele în amor. Emisiunea este o producţie originală Prima TV şi va debuta la toamnă cu douăsprezece cupluri care îşi vor testa iubirea şi vor participa la mai multe concursuri. Zilele acestea vor fi aleşi şi norocoşii care vor trăi o experineţă de neuitat timp de o lună.

Cuplurile de îndrăgostiţi şi-au încercat norocul la castingul emisiunii "Cursa Iubirii". Dezinvolţi, plini de sex appeal şi dornici să iasă în evidenţă, cu toţii au recunoscut că relaţia lor nu este tocmai roz, însă vor să îşi rezolve problemele.

12 cupluri vor începe aventura vieţii lor. "Cursa Iubirii" va ajunge în 12 locaţii unde concurenţii îşi vor testa iubirea.

Alături de concurenţi se va afla şi un psiholog, iar cuplul care va rezista până la final va câştiga 15 mii de euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insula exotică.

Afla mai multe desprecursa iubiriiprima tvtoamna
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt