CURSA IUBIRII, un format de televiziune original, se vede în această toamnă la Prima TV

CURSA IUBIRII, un format de televiziune original, se vede în această toamnă la Prima TV

• Adrenalină, tensiune, situaţii neprevăzute, întâmplări la limită într-o premieră de televiziune
• 12 cupluri luptă pentru premiu, dar trebuie să demonstreze mai întâi că sunt învingători în propria poveste de dragoste
• Răsturnări de situaţii în decoruri inedite, filmate în unele dintre cele mai frumoase regiuni ale  României

În această toamnă, Prima TV va număra învingătorii. E vremea competiţiei pentru testul suprem dat iubirii. Cursa iubirii este o competiţie în care 12 cupluri intră în aventura vieţii lor, un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în curând. Emisiunea este un format propriu, o producţie Prima TV.

12 cupluri intră în aventură, dar aventura le va demonstra dacă sunt cu adevărat un cuplu. Pot face faţă provocărilor? Se pot susţine unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda uşor, lacrimile vor curge, competiţia va atinge cote nebănuite şi va genera situaţii la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV. Concurenţii pleacă în aventură prin ţară, iar în exercitiul de a se testa ca şi cuplu vor avea alături un psiholog cu ani mulţi de experienţă în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma şi ajuta să înţelegă cum îşi pot consolida relaţia. Dacă, la final, vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă, luptând cu succes, vor încasa şi premiul cel mare - 15.000 de euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insulă exotică.

Ghidul celor 12 cupluri si prezentatorul reality show-ului va fi Cove (Gabriel Coveşeanu). “Abia aştept să cunosc cuplurile şi să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranţă, parte de zâmbete şi de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Telespectatorii vor fi parte din show, îşi vor alege favoriţii şi îi vor susţine în toată competiţia. Ce contează cu adevărat este că, la final,  va câştiga IUBIREA.”

De la producătorii celui mai longeviv şi iubit reality show de la Prima TVSchimb de mame, vine promisiunea unei toamne pline de aventură, de răsturnări de situaţie, de momente amuzante şi tensionate. În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa rezistenţa fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar şi relaţia de cuplu, pusă la încercare în faţa celor mai neaşteptate provocari.

Prima TV a dat deja start casting-ului pentru show-ul acestei toamne, Cursa iubirii. Asa că ia-ţi jumătatea şi hai la casting! Vă asteaptă provocari, adrenalină şi distracţie în cel mai suprinzător show al toamnei. Înscrierile se fac pe www.primatv.ro/cursaiubirii si la numărul de Whatsup 0724324917.

Iar pentru cei care încă nu s-au înscris  în competiţie,  pe 22 iulie, de la ora 10.00, la sediul  Prima TV sunt aşteptate la casting  toate cuplurile care vor să intre in Cursa iubirii.

Toamna aceasta la Prima TV este toamna aventurii, a competiţiei şi a testării iubirii în cel mai antrenant şi nou reality show de televiziune, Cursa iubirii.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt