Dacia lansează Sandero City, versiunea de echipare care poate fi cumpărată cu mai puţin de 9.000 de euro

Dacia lansează Sandero City, versiunea de echipare care poate fi cumpărată cu mai puţin de 9.000 de euro

Dacia a anunţat a doua ediţie a campaniei „Sezonul Dacia”, un demers care are ca scop atragerea de noi clienţi în showroom-urile mărcii. Odată cu campania din acest an, Dacia lansează cea mai ieftină versiune a lui Sandero, care costă mai puţin de 10.000 de euro, prin Programul Rabla.

Dacia Sandero City este o nouă versiune pe care constructorul român de automobile o lansează pe piaţa din România la un preţ de 8.900 de euro, cu ajutorul Programului Rabla. Maşina poate fi cumpărată inclusiv cu o ofertă de finanţare prin Dacia Finance, astfel că rata pe care cei care doresc maşina ar putea fi una extrem de accesibilă, 99 de euro pe lună, conform datelor analizate de Profit.ro.

Maşina este echipată cu aer condiţionat manual, Cruise Control, Media Control (conectare telefon) şi jante de 15 inchi de aliaj. Motorul este SCe 65, pe benzină, cu cutie manuală şi o putere de 65 CP. Preţul de listă, fără Rabla, al acestui model este de 12.400 euro.

Dacia anunţă şi unele oferte pentru Duster 2, un model aflat la final de viaţă şi care mai poate fi cumpărat, pentru puţină vreme, cu motoare diesel, care nu se mai regăsesc pe a treia generaţie, cu un preţ de aproximativ 15.000 de euro. Şi pentru Spring sunt anunţate promoţii, cu preţuri de la 9.550 de euro pentru versiunea Extreme, în condiţiile în care subvenţia ce va fi acordată prin Rabla Plus a fost limitată la circa 5.000 de euro, ceea ce înseamnă că preţul de listă al maşinii este unul foarte bun, de aproximativ 14.500 de euro.

Pentru caaroseria Stepway de la Sandero, preţul promoţional anunţat de Dacia este de 10.900 de euro, de asemenea unul mult redus faţă de preţurile de listă.

Dacia va deschide în primăvara acestui an comenzile pentru noua generaţie Duster, prezentată deja la finalul anului trecut şi pentru care a deschis în ianuarie precomenzile. Potrivit reprezentanţilor Dacia, cele două generaţii Duster vor fi vândute, pentru o perioadă scurtă de timp, în paralel, astfel că fanii vor putea opta pentru versiunea care li se potriveşte cel mai bine.

Noul Duster are un preţ de 18.800 de euro pe piaţa din România, pentru versiunea de intrare, echipată cu motor cu alimentare mixtă, benzină – GPL (Eco-G).

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt