Dădea foc ca să îşi vadă iubitul cum stinge incendiile

Dădea foc ca să îşi vadă iubitul cum stinge incendiile

Caz incredibil la Arad! O femeie a semănat panică printre vecini după ce în ultimele luni a incendiat anexele şi magaziile de celor cu care locuia gard în gard. Femeia este iubita unui pompier din oraş şi  le-a spus poliţiştilor că îi place să urmarească cum sunt stinse incendiile. Numai că plăcerea ei vinovată a creat pagube de 200.000 de lei. 

Oamenii au început să îşi pună întrebări după ce în decurs de doar câteva luni - din iulie şi până în octombrie - pe strada Crişului din  oraşul Sebiş au izbucnit cinci incendii, în trei gospodării. Focul era pus in locurile unde oamenii depozitau material inflamabil.
Vasile Doncea este unul dintre păgubiţi. Acoperişul şi mansarda anexei au ars. În interior erau depozitate mărfuri. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor când, după un timp, un alt incendiu le-a afectat gospodăria. O vecină i-a anunţat. 
 
Lucrurile nu s-au sfârşit aici. În alte două gospodării de pe stradă a fost pus foc. Pentru ca incendiile nu se opreau, politistii au inceput sa puna intrebari. De teama ca va fi descoperita, piromana a pus foc in casa in care locuieste cu iubitul şi cu părinţii ei. Si tot ca sa inlature banuielile, a raspandit un zvon printre vecini. 
 
Când a fost retinuta de politisti, femeia de 37 de ani a recunoscut ca ea este cea care punea focul, pe motiv ca ii place sa asiste la stingerea incendiilor. De altfel, barbatul cu care locuieste de cativa ani si cu care are un copil de doi ani, este pompier si a intervenit de fiecare dată. Anchetatorii au stabilit ca acesta nu stia de pasiunea bolnavicioasa a femeii.
 
Femeia este cercetata acum pentru distrugere in forma continua si distrugere din culpa si risca pana la şapte ani de închisoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt