Dan Diaconescu, arestat la domiciliu

Dan Diaconescu, arestat la domiciliu

Fostul patron de televiziune, Dan Diaconescu, a fost pus în libertate. Instanţa a decis arest la domiciliu pentru 30 de zile. El nu poate părăsi însă locuinţa din Bucureşti până pe data de 6 mai, dacă judecătorii nu acceptă contestaţia Parchetului. Diaconescu este acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două surori gemene, de mai multe ori, şi le-a plătit cu sume cuprinse între 300 şi 400 de lei. Fetele erau minore în urmă cu trei ani, când s-a întâmplat. Urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

La capătul a 3 ore de audieri, un judecator din Constanta a decis să-l pună în libertate pe Dan Diaconescu. Ancheta merge mai departe: el va fi cercetat în arest la domiciliu, iar procurorii au contestat decizia instanţei. După 24 de ore petrecute în arest şi trei în sala de judecată, Dan Diaconescu a ieşit mulţumit de verdict. A negat din nou acuzatiile procurorilor si s-a bucurat de aerul de libertate.

Procurorii îl acuză pe Diaconescu că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu cele două surori gemene, în mod repetat, în perioada septembrie 2020 şi septembrie 2021. Mai mult, acesta le-ar fi cerut gemenelor să aducă încă o minoră, dar care să fie virgină. În acel moment, fetele l-ar fi filmat şi ulterior l-ar fi şantajat. În toată acea perioadă, Dan Diaconescu ar fi plătit sume mari de bani către cele două fete pentru a nu divulga imaginile.

Pe lângă cele două infracţiuni de act sexual cu un minor, procurorii îl acuză pe Diaconescu şi de două infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile. Prima faptă se pedepseşte cu până la 10 ani de închisoare, iar a doua cu până la 2 ani. Între timp, Dan Diaconescu a anunţat că pregateste o revenire în televiziune.

Dan Diaconescu are 55 de ani, este căsătorit şi are o fiică de 18 ani. De-a lungul timpului, ar fi ajuns să deţină o avere de peste 30 de milioane de euro. Fostul om de televiziune a ajuns după miezul nopţii la locuinţa sa din cartierul Primăverii, pe care - a stabilit instanţa - nu are voie să o părăsească pentru următoarele 30 de zile.

foto: captura video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt