De veghe în lanul de canabis

De veghe în lanul de canabis
foto: britannica.com

Hoţul strigă hoţii! O afacere clandestină cu droguri a scos la iveală un caz uluitor în judeţul Neamţ. Un bărbat care planta canabis în mai multe locuri, inclusiv într-un lan cu porumb, a fost furat sistematic de doi indivizi care apoi vindeau drogurile pentru a face bani. Oamenii legii au aflat de întreaga afacere şi au intrat pe fir. L-au filat atât pe proprietar cât şi pe hoţi şi, în final, toţi trei au ajuns în arest.

Cultivatorul din Neamţ avea două culturi de canabis, una într-o seră, în spatele locuinţei, iar cea de-a doua - camuflată într-un lan de porumb de pe un teren din vecinătate. Doi bărbaţi i-au descoperit însă afacerea şi s-au gândit că pot face şi ei un profit din asta.

Hoţii au fost prinşi în flagrant de către oamenii legii în timp ce transportau o parte din plantele furate. Unul dintre ei a încercat să fugă şi, ca să-l prindă, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă în plan vertical.

La percheziţiile care au urmat au fost descoperite peste 240 de plante de pe terenul agricol, cântărind peste o tonă, şi 59 de kilograme de canabis din cultura dezvoltată în seră. Din casa unde hoţii îşi ţineau drogurile furate au fost ridicate alte 18 kilograme. 

Vecinii spun că bărbatul care deţinea plantaţia era o persoană necomunicativă, însă nu s-ar fi gândit că s-ar putea ocupa cu aşa ceva. Atât cultivatorii, cât şi hoţii care l-au prădat au fost reţinuţi pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc şi deţinere ilegală. 

Situaţie ireală şi în Braşov, după ce doi traficanţi aflaţi într-o masină au fost prinşi la un control de rutină cu o cantitate uriaşă de cocaină şi cannabis, dar şi 10 mii de lei si arme albe in portbagaj. Mai mult, tânăra aflată la volan era drogată. 
Oamenii legii nu au stat pe ganduri si i-au retinut imediat pe toţi trei pentru 30 de zile.

Afla mai multe desprecanabislan de porumbneamtplanta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt