Decapitat în timp ce se plimba cu skijetul pe lac

Decapitat în timp ce se plimba cu skijetul pe lac
foto: ghidularadean.ro

Accident înfiorător, la Arad! Un bărbat de 29 de ani a fost decapitat în timpul unei plimbări cu ski-jetul, pe un lac. Era împreună cu o prietenă şi la o întoarcere nu a observat un cablu metalic care traversa apa. Tânăra a scăpat cu viaţă, însă a suferit un puternic atac de panică. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bărbatul a ajuns în zona lacului din localitatea arădeană Fântânele, împreună cu alţi trei prieteni. Aveau cu ei şi un ski-jet şi plănuiau să se distreze pe apă toată ziua, deşi zona nu era amenajată pentru astfel de lucruri. Chiar şi aşa, tânărul de 29 de ani a insistat să pună ambarcaţiunea pe apă. S-a urcat împreună cu o fată de 22 de ani şi au pornit. Apa era traversată de la un capăt la altul de un cablu metalic prins de un utilaj de escavare. I-a scăpat din vedere. Avea viteză, iar la un viraj a intrat direct în el şi a fost pe loc decapitat. 

Prietenii celor doi au văzut întreaga scenă şi disperaţi au sunat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă. Fata, care se afla pe skijet, a fost găsită în stare de şoc. 

Chemaţi de oamenii legii, scafandrii ISU, au început să caute, în apă, trupul bărbatului. Se pare că înainte de a ajunge aici, tinerii ar fi încercat să se plimbe cu skijet-ul şi în alte zone, însă, nu li s-a permis accesul. Surse din anchetă spun că, cel mai probabil, bărbatul l-ar fi plătit pe paznicul locului, să îl lase să pună ambarcaţiunea pe apă. Victima era din localitatea timişeană Dumbrăviţa şi de profesie era medic.

Era pasionat de sporturi nautice, iar pe reţelele de socializare posta des imagini de pe apă. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările in acest caz şi vor să afle dacă cei doi au avut sau nu permisiunea de a intra cu skijetul pe apă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt