Depozit de furaje incendiat de o mână criminală

Depozit de furaje incendiat de o mână criminală

A fost o noapte de foc în România. Mai multe incendii violente au provocat pagube uriaşe în mai multe judeţe. În Botoşani, un depozit de furaje s-a făcut scrum după ce a fost incendiat de un localnic. În Suceava, focul a devastat un magazin alimentar, iar în Olt o hală de depozitare a ars ca o torţă din cauza unui scurtcircuit.

La Mitoc, în Botoşani, alarma a fost dată puţin după miezul nopţii. Un depozit în care se aflau peste 120 de tone de furaje s-au făcut scrum în numai câteva minute. Se pare că incendiul a fost provocat de un localnic. Poliţiştii au intrat pe fir şi îl caută pe piroman.
Incendiu de proporţii şi în cartierul sucevean Burdujeni. Un magazin alimentar a luat foc. Flăcările s-au extins imediat şi la acoperişul unei clădiri învecinate. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere, iar intervenţia a durat mai bine de două ore. 
Pompierii încearcă acum să afle care a fost cauza incendiului.
Pompierii au luptat cu flăcările şi în Slatina, judeţul Olt. O hală de depozitare din zona industrială a oraşului a ars ca o torţă. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, care a afectat în totalitate depozitul de 300 de metri pătraţi. Două autoturisme şi diferite materiale plastice şi textile, dar şi mobilă au fost distruse de foc. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.
 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt