Deputat PSD, implicat într-un scandal sexual

Deputat PSD, implicat într-un scandal sexual

Scandal sexual cu iz penal în PSD! Deputatul Aurel Bălăşoiu a fost filmat în timp ce ar fi întreţinut relaţii intime cu un minor. În mediul online au apărut şi imagini cu acesta însă deputatul neagă acuzaţiile şi spune că nu recunoaşte nimic şi că va lupta să îşi facă dreptate. Conducerea PSD a anunţat l-au exclus din partid şi va vota şi ridicarea imunităţii parlamentare. Vă avertizăm, urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

Imaginile în care Aurel Bălăşoiu apare în ipostaze intime cu un băiat au devenit rapid virale. Politicianul este dezbrăcat şi stă întins pe o canapea. Lângă se află o altă persoană şi se pare că ar fi vorba despre un minor. Deputatul nu recunoaşte nimic şi spune că va lupta să îşi facă dreptate. Până atunci însă, conducerea PSD a luat o decizie radicală.

Aurel Bălăşoiu susţine că nu este vinovat. ,,Acuzaţiile şi ce s-a transmis pe toate posturile de televiziune cum le-aţi văzut şi dvs, le-am văzut şi eu adică la aceeaşi oră. Le-am privit, le-am studiat şi consider că nu sunt vinovat şi aşteptăm să vedem soluţia care va fi şi ce se va întâmpla. Nu mă caracterizează şi nu sunt. Am familie, am doi copii, am patru nepoţi, cine mă cunoaşte mă cunoaşte ca persoană, ca om şi restul lasă de dorit ceea ce se rostogoleşte la momentul de faţă. Nu o să-mi dau demisia.", a mai declarat Aurel Bălăşoiu

Vecinii lui Aurel Bălăşoiu cred că pozele sunt trucate şi au doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului. Soacra fostului primar refuză şi ea să creadă că ginerele ei a făcut aşa ceva.

În apărarea politicianul a sărit chiar şi preotul din comună! Însă, supă apariţia acestor informaţii, primarul din Câmpulung Muscel a luat poziţie - i-a retras medalia Câmpulung 500 acordată cu ocazia Zilelor Câmpulungului din aceast an.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt