Diana Bart intră, alături de Cove, în culisele reality show-ului CURSA IUBIRII

Diana Bart intră, alături de Cove, în culisele reality show-ului CURSA IUBIRII

Ce se întâmplă în culise nu rămâne în culise! Prima TV le oferă telespectatorilor posibilitatea să arunce un ochi în spatele camerelor de luat vederi în miezul acţiunii din CURSA IUBIRII

În fiecare duminică, de la 22.00, Diana Bart şi Gabriel Coveşeanu (Cove), alături de psihoterapeutul Livia Popescu, vor dezbate evenimentele din Cursa iubirii, vor analiza comportamentul cuplurilor şi vor dezvălui aspecte nedifuzate în emisiunea de sâmbătă, de la ora 20.00.

,,O să discutăm cu echipele care au ieşit, vom vorbi şi cu psihoterapeutul. Pentru mine e un proiect nou şi abia aştept să începem. Evident, vreau să îi descos pe care au părăsit Cursa iubirii şi să văd cum s-au schimbat pe timpul competiţiei şi cum este cuplul lor acum, după eliminare”, spune Diana Bart.

În Cursa iubirii se ascut cuţitele şi se spun adevăruri care dor pentru că invitaţi vor fi, în fiecare ediţie, concurenţii eliminiati prin votul colegilor. În prima ediţie, cea de duminică, 22 octombrie, de la ora 22.00, Ion şi Raluca Şaulescu, prima pereche eliminată, vin să îşi povestească experienţa.

După un conflict avut cu cuplul format din Eduard şi Tania Dumitru, Ion e mai decis ca oricând să dezvăluie  ce s-a întâmplat în culise, în primele zile de filmare.

Pentru Cove, prezenţa în show-ul de duminică seara de la Prima TV este firească, o continuare a filmărilor din Cursa iubirii. ,,Aventura continuă. Acum, că deja telespectatorii îi cunosc pe concurenţi şi şi-au ales favoritii, vrem să le arătăm cum sunt aceştia şi în culise. Sunt convins că vom avea, toţi, parte de surprize.

Iar faptul că în fiecare emisiune va exista şi o întâlnire cu cuplul eliminat mă face să cred că va fi o emisiune cu muuultă tensiune. Şi, desigur, mă bucur să refac cuplul de succes Cove-Diana”, spune prezentatorul reality show-ului Cursa iubirii.

Ultimele noutăţi despre Cursa iubirii pot fi accesate pe www.primatv.ro şi pe paginile noastre de social media : Facebook: PrimaTV România; Instagram: PrimaTVOficial sau Tik Tok: Prima TV Oficial

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt