Din 4 septembrie, Cristi Brancu intră în ringul distracţiei cu un nou sezon al emisiunii EXCLUSIV VIP la PRIMA TV

Din 4 septembrie, Cristi Brancu intră în ringul distracţiei cu un nou sezon al emisiunii EXCLUSIV VIP la PRIMA TV

Debut de toamnă cu multe noutăţi pentru Cristi Brancu şi emisiunea Exclusiv VIP. Din 4 septembrie, emisiunea îşi schimbă ora de start şi aduce rubrici noi. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.00 la 18.00, la Prima TV vedetele vor trăi provocări, probe noi şi vor aduce distracţia în casele telespectorilor.

Cristi Brancu are pregătite şi câteva noutăţi. ,,Începem cu motoarele turate un nou sezon Exclusiv VIP, care va deveni Ringul distracţiei. Avem pregătite o sumedenie de subiecte în premieră. Avem momente artistice rare, talente în concurs, probe noi în bucătărie. Punem focus pe distracţie, dar nu ratăm nici cele mai tari subiecte din lumea mondenă. Ne vedem luni, de la 16.00, pentru 2 ore de exclusivităţi pe care le găsiţi doar la noi”, spune realizatorul emisiunii Exclusiv VIP.

De altfel, prima ediţie începe în forţă, cu prezenţa pe micul ecran a celui mai nou cuplu al momentului. ,,În prima ediţie, îi veţi vedea pentru prima oară la TV pe Dinu Maxer şi pe femeia care i-a cucerit inima, Magdalena.”

În plus, Cristi Brancu a pregătit şi o super exclusivitate. ,,În premieră, Dana Roba şi iubitul ei, Beni, povestesc momentele-cheie din relaţie, după ce Dana a scăpat cu viaţă din atacul furibund al soţului ei.”

4 septembrie va însemna multe momente unice, informaţie mai puternică, percutantă şi dinamism la puterea a patra, toate acestea la Exclusiv VIP. “Vom avea provocări noi pentru vedete, totul va fi contracronometru”, promite Cristi Brancu.

Toamna aceasta Prima TV crede în distracţie!

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt