Dinamo a primit interdicţie la transferuri. ”Probabil că fanii o să mă urască”

Dinamo a primit interdicţie la transferuri. ”Probabil că fanii o să mă urască”

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis ca FC Dinamo să primească interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transfer. Decizia poate fi contestată.

Decizia a fost luată în urma litigiului Iulian Roşu vs. Dinamo 1948 SA, cu privire la încetarea raporturilor contractuale şi pretenţii financiare.

Jucătorul a oferit o reacţie scurtă pe acest subiect şi a punctat că fanii ”câinilor” îl vor urî pentru faptul că s-a adresat instanţei împotriva fostului club.

"Acum aflu despe această decizie, trebuie să vorbesc cu avocatul. Nu vreau să dau nicio reacţie pe acest subiect din moment ce decizia nu este definitivă.

(n.r. Despre interdicţia la transferuri) Probabil că fanii o să mă urască după aceste veşti", a spus Iulian Roşu, pentru iAMsport.
Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a judecat şi cazul invers DINAMO 1948 SA vs. ROŞU IULIAN, tot legat de încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare. “Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs”, a fost decizia în acest caz.

 

Afla mai multe desprerosudinamoliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt