Distracţie cu multă băutură, terminată în râu

Distracţie cu multă băutură, terminată în râu

Au băut toată noaptea şi, pentru că au terminat alcoolul, au furat o maşină şi au plecat să mai cumpere băutură. Trei tineri din Maramureş au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului a şi a plonjat cu tot cu autoturism în apele râului Nistru. Unul dintre ei este acum în comă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Totul s-a întâmplat în localitatea maramureşeană Tăuţii Măgheruş. Doi tineri si unchiul unuia dintre ei au petrecut o noapte întreagă pe malul unui lac. Spre dimineaţă s-au terminat însă proviziile. Aşa că au luat o maşină,  fără ştirea proprietarului, şi au plecat la drum. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, nu avea nici măcar permis de conducere, dar a călcat puternic pedala de acceleraţie. La un moment dat, a pierdut controlul bolidului. A ieşit de pe şosea, s-a izbit de două garduri, a trecut prin curtea unei case şi a zburat direct în albia râului Nistru. Proprietarii gospodăriei s-au speriat. Doi dintre ocupanţii maşinii au încercat să-şi salveze vieţile.
 
Chemaţi de urgenţă, pompierii şi medicii de pe ambulanţă le-au acordat victimelor primul ajutor. Apoi le-au transportat la spitalul judetean din Baia Mare. Unul dintre ei este la terapie intensivă, în comă. Soferul nu a putut fi testat, dar i s-au prelevat probe de sânge. În masina, politistii au gasit multe sticle goale de alcool. Poliţia a deschis dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt