Distracţie până în zori la Electric Castle

Distracţie până în zori la Electric Castle
foto: facebook.com/ElectricCastle

50 de mii de oameni s-au distrat până în zorii zilei la castelul Banffy de lângă Cluj Napoca, în a doua seară a festivalului Electric Castle. Un număr impresionant de participanţi.Şi este abia începutul. Pe scena principală a urcat, în deschidere, trupa românească Asia. Tinerii se pregătesc acum pentru o nouă seară de distracţie la Bonţida.

A fost Asia show pe scena Electric Castel. Chiar daca a plouat, spectatatorii nu-au renunţat şi au rămas să fredoneze piesele preferate. 50 de mii de oameni au venit la Bonţida în cea de-a doua noapte a festivalului. Nu doar starea de bine a tinerilor a fost de nota 10 ci şi...îmbrăcămintea. De la sclipici şi paiete , la rochii, cizme şi culori vibrante. Toată lumea a vrut să iasă în evidenţă. Raluca şi Alex au reinterpretat ţinutele pe care le-au purtat la nuntă. 

Au fost şi foarte mulţi turişti din străinătate. Alexis este din Statele Unite şi a venit special pentru acest festival. A urcat pe scena principală şi celebrul raper american, Macklemore. De departe, cel mai aşteptat artist al serii. 
Se anunţă spectacol de zile mari. Vor urca pe scenă Iggy Pop şi trupa Pendulum.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt