Distracţie pe cinste la Electric Castle

Distracţie pe cinste la Electric Castle
foto: facebook.com/ElectricCastle

Peste 55 de mii de oameni s-au distrat pe cinste în cea de-a patra zi a festivalului Electric Castle. Veniţi la Bonţida pentru a-şi crea amintiri pentru o viaţă, petrecăreţii se cam plâng de preţurile mari. Asta nu-i împiedică să rămână până la final. De altfel, Electric Castle este fenomenul care de ani buni le bagă bani frumoşi în buzunare întreprinzătorilor locali.

În curtea castelului de la Bonţida, Smiley a fost cel care a deschis seria de concerte de pe scena principală. Cei mai aşteptaţi artiştii ai zilei au fost, însă, britanicii de la Nothing but Thieves. Pentru că experienţa electric castle merită toţi banii, oamenii au trecut cu vederea faptul că preturile de anul acesta sunt  mai mari decât anul trecut. 
Prezenta la Bonţida a zecilor de mii de oameni dispusi să cheltuie oricat   pentru a se simţi bine este de bun augur pentru economia locală. Doamna Sanda este celebră în zonă cu binecunoscutele ei plăcinte cu brânză, pe care le vinde clienţilor încă de la prima ediţie a festivalului. 
 
Profit fac si cei care au de închiriat camere sau orice mic spaţiu în care se poate monta un cort sau parca o rulota. 
 
A 5-a şi ultima zi a festivalului de la Bonţida se închide cu trupa Subcarpaţi. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt