Dorel a lovit o ţeavă de gaz de două ori

Dorel a lovit o ţeavă de gaz de două ori

Dorel şi-a făcut de cap la Argeş şi a pus în pericol viaţa a zeci de oameni. Un muncitor a reuşit să spargă o conductă de gaz de la drumul principal, iar turiştii dintr-un hotel din zonă au fost evacuaţi. Culmea, cu o zi înainte, acelaşi bărbat a lovit aceeaşi ţeavă de gaz, la 50 de metri depărtate. Peste 100 de locuitori din zonă au fost atunci evacuaţi. Incidentele au avut loc în timp ce muncitorii încercau să cureţe un şanţ. 

Bărbatul a reuşit gafa după ce a lovit ţeava de gaz cu cupa unui buldoexcavator. S-a întâmplat pe drumul care face legătura între Autostrada Bucureşti-Piteşti şi DN17. Odată declanşată panica, circulaţia a fost oprită, iar 15 turişti de la un hotel din apropiere au fost evacuaţi.

Echipa de muncitori lucrează de câteva zile la curăţarea şanţului de pe marginea drumului. Cel care este vinovat de incident dă vina pe faptul că ţeava de gaz nu este îngropată suficient de adânc.

Un lucru care i-a uluit şi pe localnici este că acelaşi om lovise, cu acelaşi utilaj aceeasi ţeavă, la 50 de metri distanţă, cu numai o zi înainte. Atunci, pericolul a fost şi mai mare.

Reprezentanţii companiei furnizoare de gaz au remediat în cele din urmă problema. Autorităţile spun că se impune o anchetă pentru că ţeava ar fi, într-adevăr foarte aproape de suprafaţă. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt