Drulă, USR: Scenariul este să ajungă Simion şi Ciolacu în ultimul tur la prezidenţiale. Discutăm pentru o alianţă de dreapta, să prevenim acest lucru. Dacă ne pierdem încrederea în politică, după democraţie urmează dictatura

Drulă, USR: Scenariul este să ajungă Simion şi Ciolacu în ultimul tur la prezidenţiale. Discutăm pentru o alianţă de dreapta, să prevenim acest lucru. Dacă ne pierdem încrederea în politică, după democraţie urmează dictatura
foto: Facebook

Gabriela Firea atacă „în stânga şi-n dreapta, fără să-şi asume responsabilitatea” pentru ce se întâmpla în azilele groazei din Ilfov, iar mesajul acesteia arată preocuparea ei pentru cariera politică, a declarat la Prima News preşedintele USR, Cătălin Drulă.

 

„Doamna Firea acuză USR. Pai ce-a făcut USR? A obligat-o să se asocieze cu mafioţi şi să se căsătorească cu Pandele? Este odioasă fuga de răspundere a celor care sunt la putere acum. Gabriela Firea şi Marius Budai nu mai au ce să caute în acest guvern, este de noaptea minţii! Există informaţii clare că au blocat ONG-urile care ar fi trebuit să facă inspecţii. Legăturile cu Voluntariul ale doamnei Firea sunt directe. Domnul Ciolacu este fricos, nu se ridică la a fi un om de stat, este nevoie de responsabilitate politică, dacă sunt vinovaţi doar funcţionarii, înseamnă că ei pot conduce ţara şi că nu mai avem nevoie de politicieni, iar asta e periculos pentru democraţie. Trebuie schimbaţi oamenii care nu performează sau fac rău ţării”, a arătat Drulă.

 

Liderul USR a precizat că, deşi sunt adversarii săi politici, şi-ar dori ca cei din PSD şi PNL să se comporte cu mai multă demnitate ca oameni politici.

 

„Budai are o atitudine de alba-neagra sau de valutist, o atitudine descalificantă pentru un om politic, deşi sunt adversarii mei politici ar trebui să se comporte cu mai multă demnitate, pentru că asta distruge încrederea în clasa politică. Vorbim despre mafie şi mafia face bani din cele mai oribile lucruri, distrugere de vieţi, exploatare de oameni, trafic de oameni, aici e o mafie care face bani din suferinţa unor bătrâni, dar are tentacule şi protecţie politică. Este capitalism de clan. Iohannis şi Ciolacu nu vor să supere baronii din cele două partide, Ciolacu e pus acolo de decor, nu se califică la a fi un om politic”, a susţinut Drulă.

 

El consideră că este „un demon al neîncrederii sădit de actuala putere, care vrea să inducă ideea că mai mult nu se poate”, ceea ce favorizează extremismul.

 

„Avem discuţii avansate pentru constituirea unei alianţe de dreapta, întrucât scenariul pentru alegeri ar fi să ajungă Ciolacu şi Simion în ultimul tur. Au fost discuţii regionale, acum discutăm cu intelectuali de marcă, oameni din mediul de afaceri. Dacă ne pierdem încrederea în politică, după democraţie urmează dictatura”, a spus Cătălin Drulă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt