Echipa FOCUS, prima echipă de jurnalişti lângă Fâşia Gaza

Echipa FOCUS, prima echipă de jurnalişti lângă Fâşia Gaza

Armata israeliană a comasat unităţi importante de tancuri şi transportaoare blindate la graniţa cu Fâşia Gaza. Asta în vederea unei incursiuni terestre fără precedent.

Corespondenţii Prima TV, Marius Saizu şi Nicolae Anghel, au ajuns la frontiera cu Fâşia Gaza, locul din care gruparea Hamas a lansat atacul sambătă. Atenţie, urmează imagini si informatii care va pot afecta emoţional.

Ashkelon, ultimul oraş mai mare înainte de Fâşia Gaza. Un loc în care teroriştii au facut prăpăd în urmă cu patru zile. Este în acum şi locul în care armata israeliană îşi concentrează forţete. La doar 3 km distanţă este un chek-point al armatei.  De aici începe drumul direct spre Faşia Gaza, iar bomambardamentele se înteţesc.
Rachetele au căzut însă la caţiva kilometri distanţă, între cele două tabere combatante, însă...la 7-8 km de graniţa cu Gaza, este cu adevarat o desfaşurare majoră de forţe. În mijlocul razboiul, lângă tancurile israeliene l-am întâlnit pe unul dintre consilierii lui Emanuelle Macron, Bernard Henri Levi.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt