Edi Iordănescu a făcut anunţul. Care este obiectivul României la Euro

Edi Iordănescu a făcut anunţul. Care este obiectivul României la Euro

România s-a calificat la un Campionat European după o pauză de opt ani, iar pe data de 2 decembrie şi-a aflat adversarii pe care îi va avea la turneul final.

Acum, Edi Iordănescu a vorbit despre obiectivul naţionalei. Selecţionerul a dezvăluit că România trebuie să treacă de faza grupelor şi că pregătirile deja au început în cadrul staff-ului.
"Pregătirile pentru EURO au început din clipa în care ne-am aflat adversarii. Pentru multă lume parte că mai este timp până la turneu, dar sunt foarte multe lucruri de pregătit. Am reuşit o performanţă, au fost sentimente fireşti, dar de acum trebuie să spunem stop. De acum, focusul nostru trebuie să meargă în altă zonă.
Pregătirea grupului de jucători trebuie să fie la capacitate maximă. Munca lor trebuie să meargă la nivelul următor. Trebuie să dea totul la fiecare antrenament, să se impună la cluburi. Trebuie să reprezinte România şi individual.
Obiectivul trebuie să fie calificarea în optimi. Trebuie să ne demonstrăm că putem mai mult, nu doar o simplă prezenţă la european. Nu înseamnă totuşi că acest lucru este unul facil. Din punctul meu de vedere băieţii trebuie să înţeleagă că încrederea mea este totală", a spus selecţionerul României, într-un interviu oferit pentru FRF.tv.

Afla mai multe despreiordanescueuroobiectiv
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt