ELVEŢIA - ROMÂNIA se joacă la PRIMA TV! Trei zile de program special la Prima News, Prima TV şi Prima Sport

ELVEŢIA - ROMÂNIA se joacă la PRIMA TV! Trei zile de program special la Prima News, Prima TV şi Prima Sport

O singură opţiune-victoria ! Tricolorii lui Edi Iordănescu joacă pe 19 iunie un meci esenţial împotriva Naţionalei Elveţiei. Naţionala joacă la Prima TV iar televiziunile din Grupul Clever acordă spaţii ample acestei partide în programele din 17, 18 şi 19 iunie.

Prima News, Prima TV şi canalele Prima Sport îmbracă tricoul Naţionalei de fotbal a României cu ocazia partidei Elveţia – România, ce va fi difuzată pe 19 iunie, de la 21:45, la Prima TV. Mai mult, fanii Naţionalei sunt aşteptaţi în ziua meciului,  pe 19 iunie, la un mega eveniment în Parcul Titan pentru a trăi împreună emoţiile partidei. Meciul va fi proiectat pe un ecran imens iar fanii Naţionalei, alături de vedetele PRIMA si super atacantul generaţiei de aur, Florin Răducioiu, îi vor încuraja pe tricolori în drumul spre victorie.

Pe 17 iunie, la Focus 18, corespondenţii Focus Sport vor transmite informaţii despre sosirea Naţionalei în Elveţia şi despre starea de spirit din lot după meciul cu Kosovo. La Prima Sport, jurnaliştii vor aduce live în casele românilor cele mai recente informaţii despre echipa antrenată de Edi Iordănescu.  

Cu o zi înaintea meciului, pe 18 iunie,  la Focus 18, în intervenţiile live din Elveţia, telespectatorii vor afla cele mai recente ştiri legate de Naţională şi vor vedea primele  imagini de la antrenamente. La Prima Sport, de la ora 21:00,  în direct din Elveţia, comentatorii partidei, Emil Grădinescu şi Costi Mocanu,  vor aduce toate noutăţile din cantonamentul  României.

 

HAI, ROMÂNIA !  în faţa micului ecran la PRIMA TV sau în PARCUL TITAN

Ziua de 19 iunie aduce şi cele mai multe emoţii, dar şi multe emisiuni şi un mega eveniment dedicat suporterilor Naţionalei de Fotbal a României. Facem împreună galerie !

·       Prima News, de la 11:30, Raluca Al-Haddad va dezbate subiectul partidei Elveţia – România, cu invitaţi în studio şi va face un tur la pregătirile evenimentului Prima TV din parcul Titan. Acolo, bucureşteni sunt aşteptaţi să urmăreasca partida pe un ecran gigant.

·       Prima News, ora 17:00, Ciprian Aron are invitaţi din fotbal şi cele mai noi ştiri.

·    Tot pe Prima News, meciul Elveţia – România devine subiect principal de dezbatere  la  ”Proiect de ţară, România”, de la ora 20:00.

·       Prima Sport va oferi o serie de interviuri cu fotbalişti ai Naţionalei pe parcursul întregii zile

·       La Prima TV, în Focus 14, Livia Graur îl va avea alături pe jurnalistul Alex Rădulescu, într-un dialog dedicat meciului pe care Prima TV îl va difuza începând cu ora 21:45. Nu vor lipsi nici intervenţiile live din Elveţia

·       Tot la Prima TV,  Exclusiv VIP va îmbrăca tricoul Naţionalei. De la 15.30, Cristi Brancu vă aşteaptă cu invitaţi surpriză, transmisiuni live de la pregătirile evenimentului din parcul Titan şi alte subiecte dedicate Naţionalei

·       Fotbalul este rege şi la Focus 18, unde vor exista intervenţii live din Elveţia ale celor doi comentatori ai partidei, Costi Mocanu şi Emil Grădinescu

·       De la ora 21:00, pe Prima TV, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu va comenta, alături de Gică Popescu, echipa aliniată de Edi Iordănescu la start

  • Pe Prima TV, de la 21.45 se va auzi, în direct din Elveţia,  fluierul de start al partidei Elveţia-România

·       După fluierul final, de la 23:45, Studio UEFA va continua cu reacţii la cald şi comentarii despre partidă.

Naţionala joacă la Prima TV ! Pe 19 iunie, de la 21.45 !

Hai, România ! Fii Prima !

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt