Elveţia - România, transmisiune specială în Bucureşti

Elveţia - România, transmisiune specială în Bucureşti

Echipa Naţională îşi continuă drumul către Euro 2024. Meciul României din Elveţia se vede în direct la Prima TV. Si asta nu e tot. Bucureştenii vor putea să urmărească meciul în parcul Titan din Capitală, pe un ecran imens amplasat în apropiere de Globul Pământesc. Astăzi s-au făcut pregătiri intense, s-a instalat ecranul gigant şi s-au pus la punct detaliile concursurilor şi activităţilor cu care sunt aşteptaţi bucureştenii.  Vor fi prezente şi toate vedetele Prima TV. Lor li se va alătura şi atacantul Generaţiei de Aur Florin Răducioiu, dar şi alte legende ale sportului românesc.

La Prima TV săptămâna începe cu o zi de luni cu totul specială. Meciul Elveţia - România vine cu surprize şi activităţi pentru cei din Bucureşti. În Parcul Titan a fost instalat un eran unde oamenii pot vedea meciul în aer liber şi pot susţine echipa naţională. Cei mici vor putea lua parte la concursuri şi jocuri unde premiile sunt garantate.  

Cove este gazda transmisiunii din parc, iar alături de el vor fi multe alte vedete ale postului. Începând cu ora 17, el va avea mai multe intervenţii la Prima TV şi Prima News, alături de Diana Bart, Andrei Duban, Daniel Osmanovici, Radu Banciu şi Cristi Brancu. Iar la Focus 18 şi la emisiunea de după meci i se va alătura şi legenda naţionalei, Florin Răducioiu. Bucureştenii au deja cu mari emotii pentru ,,tricolori". 

Elveţia - România se joacă de la 21,45 pe Prima TV. Pentru cei ce nu vor putea ajunge în Parcul Titan, avem pregătite o serie de transmisiuni de neratat pe tot parcursul zilei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt