Emil Boc insistă pe partida de la Ploieşti. "A depins şi de noi, a depins şi de alţii, nu vreau să mă enervez acum”

Emil Boc insistă pe partida de la Ploieşti. "A depins şi de noi, a depins şi de alţii, nu vreau să mă enervez acum”

Emil Boc a declanşat un adevărat scandal în fotbalul românesc, după ce Universitata Cluj a ratat calificarea în play-off, scrie Primanews.ro.

Edilul a acuzat-o pe Petrolul, fără vreun temei, că a făcut blat cu Sepsi. În urma victoriei covăsnenilor de la Ploieşti, scor 1-2, coroborată cu pasul greşit făcut de ardeleni la Voluntari, Universitatea Cluj a terminat sezonul regular abia pe locul 7.

Marţi, Boc a vorbit despre Universitatea Cluj şi a lăsat de înţeles că este în continuare convins că prahovenii nu şi-au apărat corect şansele în partida cu Sepsi..

"Începem play-off-ul ... începem play-out-ul, pardon! Play-off-ul aş fi vrut! Oameni buni, noi suntem în obiectiv. Ne-am propus obiectivul 6-9, suntem în acel grafic de lucru, puteam fi pe locul şase, asta este.

A depins şi de noi, a depins şi de alţii, aţi văzut ce s-a întâmplat şi nu vreau să mă enervez acum, la sfârşit de emisiune. Eu vreau să le mulţumesc băieţilor de la U pentru această performanţă de a fi în primele şapte din clasament. 

Dacă terminăm pe şapte şi trecem barajul, da, se poate (n.r. calificarea în cupele europene). Fiecare meci e important de aici înainte şi trebuie să jucăm cu atenţie, pentru că niciun meci nu e câştigat de dinainte", a spus Emil Boc, la Ziua Live.

Afla mai multe despreemil bocu clujpetrolul
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt