EXCLUSIV Primasport.ro: Sara Errani, câştigătoarea de Grand Slam care a învăţat să sufere! "Nu a fost vina mea, nu am făcut nimic greşit"

EXCLUSIV Primasport.ro: Sara Errani, câştigătoarea de Grand Slam care a învăţat să sufere! "Nu a fost vina mea, nu am făcut nimic greşit"

Sara Errani este una din marile jucătoare de tenis ale ultimilor 20 de ani. Născută pe 29 aprilie 1987, la Bologna, în Italia, sportiva are nu mai puţin de cinci titluri de Grand Slam, toate câştigate la dublu, alături de Roberta Vinci.

De asemenea, Errani a ocupat prima poziţie, de-a lungul timpului, în clasamentul WTA la dublu şi a ajuns până pe locul 5 în ierarhia jucătoarelor de simplu.

În 2012, jucătoarea de tenis a ajuns până în finala probei de simplu la Roland Garros şi a avut cele mai bune rezultate şi în celălalte trei turnee de Grand Slam: sferturi de finală la Australian Open, turul trei la Wimbledon şi semifinală la US Open.

Tot în 2012, Sara Errani şi Roberta Vinci au câştigat proba de dublu la Roland Garros şi US Open. Cele două italience au continuat şi în anii următori să impresioneze, impunându-se la Australian Open, în 2013 şi 2014 şi la Wimbledon, în 2014.

În urma succesului din Marea Britanie din 2014, Errani şi Vinci au devenit abia a cincea pereche care se impune în toate cele patru turnee de Grand Slam. 

Totuşi, Sara a avut parte şi de momente grele în carieră, fiind suspendată, în 2017, după ce a consumat accidental Letrozole.

În aceste zile, Sara Errani se află la Cluj-Napoca, participând la Transylvania Open. În sferturi, italianca o va întâlni pe Karolina Pliskova, după ce în optimi a spulberat-o pe Tatjana Maria, scor 6-0, 6-1.

Cu ocazia participării la Transylvania Open, Sara Errani a fost de acord să ofere un interviu în exclusivitate pe care îl puteţi citi pe pagina Prima Sport!

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt