« EXCLUSIV VIP » de la PRIMA TV şi «PROIECT DE ŢARĂ : ROMÂNIA ! », de pe PRIMA NEWS, îşi mută studioul la mare

« EXCLUSIV VIP »  de la PRIMA TV şi «PROIECT DE ŢARĂ : ROMÂNIA ! », de pe PRIMA NEWS, îşi mută studioul la mare

Vara asta se poartă marea la Prima TV şi Prima News. Din 26 iunie, Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV şi prezentată de Cristi Brancu, şi Proiect de ţară: România!, de la Prima News, realizată de Costi Mocanu şi Sebastian Zachmann, vor emite de la malul mării.

 În următoarele 3 săptămâni, în emisiuni realizate în direct de la mare, Prima News şi Prima TV vor să afle ce trebuie să facă România pentru ca turismul să aducă 10 % din PIB-ul ţării. De ce preferă românii Bulgaria şi nu stau pe litoralul românesc, de ce nu exploatăm mai bine agroturismul, deşi beneficiem de promovarea gratuită a Regelui Angliei?
Echipa emisiunii Proiect de ţară: România! va analiza teme de interes, va încerca să răspundă la întrebari precum: “ Poate deveni România o destinatie pentru practicarea sporturilor de iarnă?” sau “Cum promovăm sectorul city break?” Vor fi prezenţi în direct în studio investitori, lucrători şi turişti, toţi cei care, împreună, pot duce încasările la 30 de miliarde de euro anual. Subiecte din domeniu se vor regăsi în fiecare zi în Focus, în rubrica Focus pe vacanţă, la Prima  TV,  dar si în programele Prima News. Turism de 10. La sută.


Vara aduce şi exclusivităţi de la Marea Neagră. Cristi Brancu nu ratează nimic. “Este o premieră pentru noi, să ne mutăm la mare pe perioada verii. Va fi provocator şi foarte frumos, să simţi briza alături de invitaţi. Ne vom vedea din 26 iunie din Jupiter şi îi aşteptăm alături de noi pe toţi cei aflaţi pe Litoral. Vom avea invitaţi aşa cum v-am obişnuit, în exclusivitate, dar şi turiştii vor avea un loc bine stabilit în emisiune. Am pregătit concursuri, premii şi ceva…surprize. Şi să nu uit, avem şi 30 de minute în plus de emisie pentru a simţi cum se cuvine vibe-ul distracţiei de pe Litoral”, spune Cristi Brancu.


Din 26 iunie, de la 15.30, Cristi Brancu vă spune bun venit la Prima TV de pe malul Mării Negre. Iar de la 20:00, pe Prima News, Costi Mocanu şi Sebastian Zachmann dau startul unui sezon estival special al emisiunii Proiect de ţară: România!


 VARA ASTA PRIMA E STAŢIE DE DISTRACŢIE!
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt