Expertiză psihiatrică pentru tânara care şi-a ucis prietena

Expertiză psihiatrică pentru tânara care şi-a ucis prietena

Tânăra care şi-a ucis prietena într-un hotel din Saturn a fost supusă în această dimineaţă unor expertize psihiatrice şi medico-legale. Anchetatorii vor să afle astfel dacă aceasta a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis crima. Loredana a fost condusă de poliţişti la IML Constanţa şi  apoi la Clinica de Psihiatrie de la Palazu Mare. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

La prima ora, Loredana, fata care si-a ucis prietena a fost scoasa din arestul Politiei Constanta si dusa in fata examinatorilor legisti. Fata are rani pe corp iar procurorii vor sa stie daca provin din lupta cu victima sau au alta origine.

Acest al doilea examen medico-legal urmeaza sa ateste daca inculpata la momentul savarsirii faptei, avea suficient discernamant sau daca avea dinainte o boală care să fi fost impulsul pentru comiterea unei asemenea fapte de o gravitate deosebită. În urmă cu aproape două săptămâni, Loredana şi-a ucis prietena,  pe Alina, în camera de hotel în care locuiau împreună. 
 
În noaptea tragediei fetele s-au certat, iar Loredana şi-ar fi ieşit din minţi şi s-ar fi năpustit asupra prietenei sale cu un cuţit. Apoi a înghesuit-o într-o valiză şi i-a abandonat trupul sub o bancă din parc.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt