Explozie după intervenţia la instalaţia de gaze

Explozie după intervenţia la instalaţia de gaze

Visul unei familii din Buzău de a se muta în casă nouă s-a sfârşit tragic. Au chemat un instalator pentru branşarea
instalaţiei de gaze, când, în bucătărie, a avut loc o exlozie. Cei patru oameni aflaţi în locuinţă au ajuns la spital. Doi dintre ei au arsuri pe aproximativ 70% din corp. Iniţial, nu s-a găsit niciun loc liber pentru ei în secţiile pentru arşi din ţară.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 10 seara, într-o casă de la marginea localităţii Potoceni, judeţul Buzău. Proprietarii abia se mutaseră şi au chemat un instalator, în vârstă de 51 de ani, să facă ultimele branşamente. Cel mai probabil, în bucătărie s-a produs o acumulare de gaze. Când cineva a aprins lumina, totul a sărit în aer.

În urma exploziei, instalatorul, în vârstă de 51 de ani,a suferit arsuri pe aproximativ 70% din corp. La fel de afectat a fost şi proprietarul casei. Tânărul de 26 de ani are arsuri inclusiv pe faţă.

Celelalte două victime ale exploziei, soţia şi tatăl proprietarului, au scăpat cu răni mai uşoare. Ancheta urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs delagraţia. Dar şi dacă bărbatul de 51 de ani era autorizat să intervină la instalaţia de gaze.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt