Explozie în apartament. Două persoane rănite

Explozie în apartament. Două persoane rănite

Două persoane au fost rănite uşor în urma exploziei produse, vineri, într-un apartament situat într-un bloc din municipiul Buzău.

"Au fost preluate două victime, o minoră de opt ani, precum şi o femeie în vârstă de 65 ani, ambele stabile, cu arsuri şi răni uşoare", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

O explozie s-a produs, vineri, într-o locuinţă aflată la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Buzău, 15 persoane fiind evacuate. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă.

O explozie s-a produs, vineri, într-o locuinţă aflată la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Buzău, 15 persoane fiind evacuate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, explozia nu a fost urmată de incendiu.

"Intervin două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambulanţă. Posibil o victimă care necesită îngrijiri medicale", informează ISU Buzău.

Conform aceleiaşi surse, cele 15 persoane evacuate sunt locatari din clădirea în care s-a produs explozia. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt