Explozie urmată de incendiu într-un complex

Explozie urmată de incendiu într-un complex

Un incendiu puternic a mistuit un cort amplasat în cel mai mare complex pentru evenimente din Iaşi. Sala era folosită pentru nunţi, baluri sau evenimente caritabile şi avea o capacitate de 500 de locuri. Din fericire, nimeni nu se afla în incintă în momentul în care au izbucnit flăcările. Şi în Buzău, autorităţile au intrat în alertă după ce un depozit de materiale reciclabile a fost cuprins de flăcări!

Zgomotul puternic al unei explozii urmate de un incendiu a pus în alertă autorităţile de la marginea oraşului Iaşi. Din cauza unui scurtcircuit, un cort amplasat într-un complex de evenimente s-a făcut scurm. Pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului cu 4 autospeciale de stingere.

După zeci de minute în care pompierii s-au chinuit să stingă flăcurile, incendiul a fost lichidat. Din cortul de evenimente nu a mai rămas, însă, nimic. Un incendiu puternic a izbucnit şi într-un depozit de materiale reciclabile din Buzău.

Din cauza fumului gros autorităţile locale au emis mesaje RO Alert celor din apropierea zonei. La faţa locului au intervenit zeci de pompieri pentru stingerea incendiului care s-a întins pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi.

Pompierii de la ISU Buzău au cerut sptijinul celor de la Brăila, Bucureşti, Vrancea şi Prahova, iar traficul a fost oprit pe drumul judeţean dintre Buzău şi localitatea Maxenu. Autorităţile au deschis o anchetă care va stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt