Familia lui Vlad Pascu are un adevărat imperiu imobiliar

Familia lui Vlad Pascu are un adevărat imperiu imobiliar

Familia tânărului drogat care a provocat teribilul accident din 2 mai are sute de proprietăţi imobiliare, împrumuta bani cu dobândă şi avea relaţii cu lumea interlopă. În plus, părinţii lui Vlad Pascu au divorţat pe când acesta avea o vârstă fragedă, 9 ani. Potrivit specialiştilor, mediul în care a crescut şi şocul pe care l-a avut în momentul divorţului l-au apropiat pe Vlad Pascu de lumea drogurilor.

Cu doar câteva zile în urmă, avocata lui Vlad Pascu declara că tânărul provine dintr-o familie normală. Părinţii lui, Mihai Claudiu Pascu şi Miruna Pascu sunt însă oameni de afaceri, asociaţi sau administratori în 10 firme, din care 5 sunt radiate,. Dintre acestea, una singură a înregistrat profit, restul au declarat pierderi anul trecut. 

Terenul  din Herăstrău a fost doar începutul. Familia Pascu a fost implicată însă şi în cămătărie. Cei doi părinţi apar în dosarul lui Sile Cămătaru cu un împrumut cu o dobândă de 6%, acordat în baza unor garanţii imobiliare. Din dosar rezultă că familia Pascu cerea o dobândă mai mare chiar şi decât oamenii celebrului Sile Cămătaru, care se limitau la 4%.

Mai mult, tatăl lui  Vlad Pascu, avocat în Craiova, a fost condamnat la închisoare cu suspendare în 2013, pentru mită şi trafic de influenţă. 10 ani mai târziu, soţii Pascu stau pe un imperiu imobiliar.

Vlad Pascu ar fi fost fost puternic afectat de divorţul părinţilor, care a avut loc la o vârstă fragedă, 9 ani. Specialiştii spun că mediul în care a crescut l-a influenţat puternic şi l-a împins în braţele drogurilor.

Potrivit unor surse din Ministerul de Interne, trei poliţişti sunt achetaţi în acest moment. Este vorba despre Constantin Stoian, şeful serviciului rutier Constanţa, Constantin Glugă, şeful IPJ Constanţa şi Radu Vachente, inspector şef la biroul de poliţie Vama Veche.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt