Fanii Naţionalei au văzut meciul în Parcul Titan

Fanii Naţionalei au văzut meciul în Parcul Titan

Sute de fani ai naţionalei au fost în parcul Titan unde i-au urmărit pe tricolori pe un ecran uriaş amplasat de Prima TV. Timp de 90 de minute  au trecut de la agonie la extaz. Au fost dezamăgiţi de jocul modest al tricolorilor, dar s-au bucurat la final după dubla lui Mihăilă. Un egal cât o victorie, iar speranţa calificării la Euro după opt ani de absenţă a reînviat.

Înainte de fluierul de start, bucureştenii veniţi în Parcul IOR să-i susţină  pe tricolori au fost optimişti că naţionala va scoate cel puţin un punct. Iubit de generaţii întregi şi invidiat de rivali,  marele atacant al Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, i-a încurajat pe tricolori din mijlocul suporterilor aflaţi în parc. Alături de fotbaliştii naţionalei, la eveniment au mai venit nume grele din sportul românesc. De 25  de ori campioană a României, Elisabeta Lipă a strigat alături de suporteri: ,,Hai România!" Aşa cum a făcut-o şi gimnastul Marian Drăgulescu care le-a transmis jucătorilor că ambiţia, determinarea şi munca şunt cheia succesului. 

Şi vedetele postului i-au susţinut pe elevii lui Iordănescu. Iar sărbătoritul zilei a fost Andrei Duban.

După  un joc modest, în ultimele minute tricolorii au întors scorul spre bucuria fanilor. După cele două rezultate de egalitate cu Kosovo şi Elveţia, România rămâne pe loocul al doilea, cu două puncte în spatele Elveţiei. Pentru tricolori urmează partida cu Israel, care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt