FC U Craiova a bătut palma cu antrenorul plecat cu scandal în 2022. ”Un nepriceput!”

FC U Craiova a bătut palma cu antrenorul plecat cu scandal în 2022. ”Un nepriceput!”

 

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Rezultatul i-a fost fatal lui Giovanni Constantino. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunţat că renunţă la serviciile tehnicianului italian care înregistrat în mandatul său 7 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri pe banca oltenilor.

Adrian Mititelu s-a mişcat rapid şi a găsit un nou principal. Marius Croitoru (43 de ani) se întoarce la formaţia olteană! Cei de la primasport.ro scriu că acesta şi-a dat acordul verbal şi urmează ca în cursul zilei de miercuri să îşi înceapă al doilea mandat la FCU Craiova.

Croitoru a plecat după o serie de rezultate slabe, iar patronul Adrian Mititelu s-a declarat dezamăgit de tehnician, dar acum se pare că lucrurile s-au schimbat radical.

„Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiţi, bă, cu zeul vostru!”, a fost răbufnirea din octombrie 2022 a lui Mititelu.

 

Afla mai multe desprecroitorusandoifcu craiovaliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt